Korte Verspronckweg 7-9 Haarlem 2023BS Nederland info@ontdekplek.nl

Weblinks

2D3D.gratis

Meer dan 90 video’s met uitleg over 2D en 3D ontwerpen, software en meer!
Ga naar www.2D3D.gratis

Startkabel

Op techniek.startkabel.nl vindt u allerhande handige links naar techniekwebsites.

Blokje bij blokje

Stichting blokje bij blokje is uniek met LEGO!
Voor het uitvoeren van alle activiteiten en diensten met LEGO hebben we de stichting blokje bij blokje opgericht.
Blokje bij blokje heeft twee doelstellingen: een sociaal maatschappelijke (mensen bij elkaar brengen) en een educatieve (creatief bezig zijn).

Encyclopedoe

Encyclopedoe: makkelijk leuke proefjes vinden. Hij is ontwikkeld om eenvoudige toegang te geven tot eenvoudige en goedkope proefjes voor kinderen en leerkrachten in het basisonderwijs.

LeerlijnTechniek.nl

Op Leerlijntechniek.nl vind u een doorlopende leerlijn voor het basisonderwijs van groep 1 t/m 8. U kunt hier werkbladen, videovoorbeelden en informatie vinden.

Leefwereld

Leerwereld.nu is de meest heldere en uitgebreide schoolmediatheek op de Nederlandse markt. Leerwereld.nu biedt naast uw eigen professionele schoolmediatheek een enorme hoeveelheid goed gestructureerde onderwijskundige content. Deze content wordt gratis bij een abonnement op Leerwereld.nu aangeboden en biedt een enorme didactische meerwaarde.

TechnoChallenge

Techno Challenge slaat een brug tussen de theorie op school en de praktijk in de samenleving. Het is een platform van allerlei organisaties die de ambitie heeft om een structurele bijdrage te leveren aan het oplossen van het tekort aan vaklieden en beta-technici op de arbeidsmarkt. En om de kloof tussen theorie op school en praktijk te verkleinen.